• Tehnologija
  • Električna oprema
  • Materijalna Industrija
  • Digitalni život
  • Politika privatnosti
  • O nama
Location: Home / Tehnologija / Коначно! Мицрософт даје коначно одобрење за надоградњу Виндовс 11

Коначно! Мицрософт даје коначно одобрење за надоградњу Виндовс 11

techserving |
1205

Након дуго очекиваног ишчекивања, данас је америчка мултинационална технолошка корпорација Мицрософт дошао до нове раскрснице са одобрењем надоградње на Виндовс 11.

Према технолошком гиганту, ознака широког распоређивања је сада постигнута након вишеструких потешкоћа у надоградњи. То значи да ће практично сви Виндовс 10 рачунари моћи да преузму и инсталирају најновији оперативни систем – Виндовс 11.

Званично ажурирање статуса за широку доступност се тренутно одвија након што је корпорација са седиштем у Редмонду најавила брже издање Виндовс 11 крајем јануара.

Програмери су јасно ставили до знања на такозваној Виндовс Хеалтх Дасхбоард-у да ће свим корисницима Виндовс 10 верзије 2004 или новије бити дата надоградња на Виндовс 11. Мицрософт, с друге стране, помиње могуће мере заштите које би могле спречити ажурирање.

Finally! Microsoft gives final approval for Windows 11 upgrading

Погођени управљачки програм Интел Смарт Соунд Тецхнологи (ССТ) сада је укључен у ове мере предострожности. Сви хардверски критеријуми морају бити испуњени за аутоматску надоградњу на Виндовс 11, који укључују, као што је опште познато, релативно новији процесор и активирана подешавања ТПМ 2.0 и Сецуре Боот.

У случају да било који корисник наиђе на било какве проблеме са компатибилношћу док покушава да ажурира на најновији оперативни систем, Мицрософт упутства за инсталацију и класично ТПМ прескакање ће бити од помоћи. Сам Мицрософт прихвата овај пут и мало је на путу широког ширења.

У истом духу, Мицрософт је навео да ће надоградња на Виндовс 11 остати опциона и бесплатна у будућности. Стога корисници могу наставити да користе Виндовс 10 ако још не желе да се надограде. Слично томе, Мицрософт ће наставити да одржава широко коришћени оперативни систем још три године, обезбеђујући све суштинске безбедносне надоградње.

Мало је вероватно да ће се додати нове функције, јер ће се Мицрософт у будућности концентрисати на Виндовс 11. Међутим, према најновијим подацима, дистрибуција стагнира од краја марта. Нејасно је колико ће потрошача бити вољно да преузме ризик након широке дистрибуције.Sign up for Newsletters

Претплатите се на наш билтен и никада не пропустите новости о најновијим технологијама, играма, покретању, како да водите, понудама и још много тога.

It looks like your email address is incorrect. Please try again.You are already subscribed with this email. Please try with another email.Thanks for subscribing!Sorry, an unknown error has occurred. Please try again later.Weekly Roundup
Daily Roundown
NewsWindows

Досегните нашу публику својим огласима

Оглашавање на ТецхГениз-у даје резултате. Изградите свој бренд, повећајте саобраћај на веб локацији, генеришите квалификоване потенцијалне клијенте и подстакните акцију са нашом публиком. Изаберите савршена решења за оглашавање за свој бренд.

Партнер Нов