• Tehnologija
  • Električna oprema
  • Materijalna Industrija
  • Digitalni život
  • Politika privatnosti
  • O nama
Location: Home / Digitalni život / 5 zabavnih načina za prilagođavanje pametnog telefona

5 zabavnih načina za prilagođavanje pametnog telefona

techserving |
2199

Pametni telefoni su jedan od najpopularnijih i najkošerljivijih uređaja na svetu. Oni su takođe jedan od najprisutnijih. Ako želite da telefon učinite jedinstvenim, na raspolaganju vam je veliki broj opcija. Nisu vam potrebne nikakve posebne veštine ili oprema, pošto, uz samo malo mašte i kreativnosti, telefon možete pretvoriti u nešto zaista jedinstveno i posebno za vas. Evo pet zabavnih načina za prilagođavanje pametnog telefona.

5 zabavnih načina za prilagođavanje pametnog telefona  

Telefonski predmeti


Prva stvar na koju ljudi pomisle kada razmišljaju o prilagođavanju telefona je slučaj. Predmeti telefona su najpopularniji način prilagođavanja telefona i to sa dobrim razlogom. Ne samo da štite skup uređaj koji nosite svuda sa sobom, već mogu da dodaju i zabavan i lični dodir vašem uređaju. Kućište telefona dolazi u svim oblicima, veličinama, bojama i materijalima. Na raspolaganju je i mnoštvo jedinstvenih stilova, od slatkih dizajna do funkcionalnih. Možete pronaći slučajeve telefona koji će zaštititi telefon od oštećenja, ili one koji su samo zabavni. Šta god da tražite, napolju je slučaj za vas.


Menjanje teme i postera


Ako vam je dosadio izgled telefona, razmislite o promeni teme i tapeta. Možete pronaći veliki izbor prilagođenih tema i tapeta za telefon koji će mu dati novi izgled i osećaj. Na internetu možete pronaći i mnoštvo besplatnih tapeta i tema.


Zamena dizajna tastature


Promena tastature na pametnom telefonu je odličan način za personalizaciju telefona. To je lako uraditi, a u prodavnici aplikacija je dostupno mnogo dizajna besplatno. Tastaturu možete prilagoditi i dodavanjem sopstvenih slika ili izborom različitih pozadina i boja. Ne samo da možete da prilagodite izgled i raspored tastature, već možete i da podesite zvukove i vibracije tastature po vašem ukusu. Bilo da tražite temiranu tastaturu ili samo želite nešto novo, dostupno vam je mnoštvo opcija.


Prilagođavanje zaključanog ekrana


Zaključani ekran je prva stvar koju vidite kada otključate telefon. Kada ne prikazuje vreme ili obaveštenja, to je prazno platno spremno za prilagođavanje. Možete da promenite poster na zaključanom ekranu, dodate sliku u pozadini koja bledi u prikazu čim otključate telefon, pa čak i da preuzmete aplikacije koje će prikazivati korisne informacije ili zabavne grafike na zaključanom ekranu. Postoje čak i neke aplikacije na zaključanom ekranu koje vam omogućavaju da prilagodite zaključani ekran vidžetima i drugim interaktivnim elementima koji mogu da budu stilizovani ili funkcionalni, u zavisnosti od toga šta tražite.


Dodavanje vidžeta


Vidžeti su mini programi koji prikazuju informacije na zaključanom ekranu, kao što su datum i vreme, trenutni vremenski uslovi ili koliko ste koraka preduzeli do sada danas. Neki vidžeti vam čak omogućavaju interakciju sa njima putem dodira ili glasovnih komandi. Razmislite o dodavanju nekih od dostupnih vidžeta na zaključani ekran kako biste ga učiniti korisnijim i zanimljivijim. Vidžete možete prilagoditi tako što ćete ih dodati na različita mesta, promeniti njihovu veličinu ili boju, pa čak i rasporediti tako da budu pozicionirani na način koji ih čini privlačnijim, korisnijim i lakšim za čitanje i pristup.


5 zabavnih načina za prilagođavanje pametnog telefona  

Zakljuиak


Jedan od najboljih načina da telefon učinite većom ekstenziju sebe jeste da ga personalizujete i prilagodite. Postoji toliko načina da se ovo uradi, da nema razloga da to ne uradimo. Imate moć da učinite da se vaš telefon oseća kao da je napravljen za vas. Što više opcija personalizacije imate na telefonu, lakše vam je da preko uređaja izrazite ko ste. Naravno, ako vaš mobilni telefon ne podržava toliko funkcija, sada proverite HONOR 12.12 prodaju u Maleziji, možete iskoristiti ovu priliku da odaberete mobilni telefon koji vam više odgovara.