• Tehnologija
  • Električna oprema
  • Materijalna Industrija
  • Digitalni život
  • Politika privatnosti
  • O nama
Location: Home / Digitalni život / Откључајте предности виџета паметних услуга на паметним телефонима

Откључајте предности виџета паметних услуга на паметним телефонима

techserving |
1505

Виџети паметних услуга су одличан начин да брзо и лако приступите важним информацијама са вашег паметног телефона. Они вам дају могућност да брзо и згодно добијете информације које су вам потребне, без потребе да претражујете или скролујете кроз странице текста. Дакле, које су неке од предности коришћења виџета паметне услуге? Хајде да погледамо пет од њих.

Unlock the Benefits of Smart Service Widgets on Smartphones

5 предности паметних виџета услуге на паметним телефонима

Штеди време

Једна од највећих предности коришћења виџета паметне услуге је да вам штеди време. Уместо да трошите минуте тражећи нешто, можете једноставно да подигнете свој виџет и пронађете оно што тражите за неколико секунди. То значи да можете бити продуктивнији и ефикаснији са својим временом. На пример, ако користите виџет за вести, можете брзо да пређете кроз наслове без потребе да отварате и затварате више апликација. Ово чини много лакшим и бржим да добијете оно што вам је потребно и да наставите са даном.

Приступачност

Са паметним виџетом услуге, све информације које су вам потребне су вам на дохват руке. Не морате да га тражите; све што је потребно је један клик и имате приступ свим информацијама које су вам потребне. Ово може бити посебно корисно када сте у покрету и немате много времена. Можете лако да добијете ред вожње воза или аутобуса, проверите стање у банци или добијете најновије берзе са неколико једноставних додира на huawei 50 mate или друге паметне телефоне са овом функцијом.

Unlock the Benefits of Smart Service Widgets on Smartphones

Подешавање

Многи виџети нуде корисницима могућност да их прилагоде према сопственим потребама и преференцијама. На пример, ако постоји апликација или веб локација коју често користите, можете је додати као икону на свој виџет тако да је увек удаљен само једним кликом кад год вам затреба. Или, можете одабрати да прикажете само оне информације које су вам најважније, као што су дневна временска прогноза или наслови из вашег омиљеног извора вести.

Безбедност

За разлику од преузимања апликације, која потенцијално може да садржи злонамерни софтвер, виџет паметне услуге је безбедан јер долази из реномираних извора као што су Гоогле или АппГаллери. То значи да су све информације којима се приступа преко вашег виџета безбедне од малвера или других безбедносних претњи. Дакле, можете бити сигурни знајући да су ваше информације безбедне када користите виџет.

Једноставност

Виџети су невероватно лаки за коришћење; све што је потребно је један клик и воила! Имате тренутни приступ информацијама или услугама које су вам потребне без губљења времена на навигацију кроз меније или куцање термина за претрагу. То их чини идеалним за оне који су нови у паметним телефонима или немају пуно техничког знања.

Закључак

Постоји много разлога зашто виџети паметних услуга данас постају све популарнији међу корисницима паметних телефона – штеде време тако што омогућавају брз приступ кључним информацијама; омогућавају корисницима да прилагоде своје лично искуство; нуде додатне мере безбедности које се не налазе у апликацијама за преузимање; они су невероватно једноставни и лаки за коришћење, и коначно пружају велику погодност без обзира где се корисници налазе. Ако ове предности звуче привлачно, размислите о додавању неколико виџета на свој уређај већ данас!