• Tehnologija
  • Električna oprema
  • Materijalna Industrija
  • Digitalni život
  • Politika privatnosti
  • O nama
Location: Home / Digitalni život / Zašto treba da dobijete HONOR X9 5G

Zašto treba da dobijete HONOR X9 5G

techserving |
2006

Možete dobro da uradite tako što ćete dobiti HONOR X9 5G. To je veoma sposoban uređaj, a da ne bude pretenciozan da se ponaša kao flagship uređaj. Može da se takmiči sa drugim midrange uređajima ali se više ističe kada je reč o onome što je ispod haube. Pročitajte više da biste saznali više o funkcijama HONOR x9 i drugim mogućnostima.

 Zašto treba da dobijete HONOR X9 5G


Razlozi da dobijete HONOR X9 5G


Visoka učestalost osvežavanja


Morate da pohvalite HONOR za kreiranje uređaja sa učestalosti osvežavanja od 120Hz. Neki drugi brendovi mogu da obezbede svoje midrange telefone samo do 90Hz. Međutim, HONOR je podigao utisnik obezbeđujući veću stopu osvežavanja za HONOR X9 5G. Veća učestalost osvežavanja podrazumeva glatku razigranost bez tog uticaja senke na video zapise i igre. Telefon možete podesiti i na opcije viših performansi zbog ove funkcije.


Dobro trajanje baterije sa brzim punjenjem


Serija srednjeg dometa većine brendova sustiže u smislu trajanja baterije i mogućnosti punjenja. Honor X9 5G je opremljen baterijom od 4.800 mAh. To znači da možete da koristite telefon tokom celog dana bez brige o punjenju telefona u podne. U slučaju da ste zaboravili da punite telefon preko noći, i dalje ga možete puniti i imati dostignuto 81% baterije za 30 minuta, kao što je reklamirala kompanija. To je posledica 66W Supercharge funkcije pametnog telefona.


Jak Qualcomm Snapdragon 6nm 5G


 

HONOR X9 5G je prepun Snapdragon 695 6nm SoC sa multi-core pametnim motorom. Čak i u telefonu je na tržištu midrange, možete zavisiti od ovog čipa kako biste obezbedili moćne performanse sa akcentom na nisku potrošnju energije. Definitivno možete da se radujete obavljanju svojih dnevnih zadataka bez ikakvih problema koristeći HONOR X9 5G. Uz čip je i turbo od 8GB + 2GB RAM-a koji takođe pomaže u tome da aplikacije koje instalirate nesmetano radi bez ikakvih problema.


Trostruko podešavanje kamere


Prednja kamera ovog pametnog telefona je objektiv od 16MP f/2.45, a zadnje kamere uključuju 48MP f/1.8, makro od 2MP i senzor dubine 2MP. Podešavanje proizvodi pristojne snimke kada držite telefon mirno dok se slike oštre. Ako volite da pravite neobavezne selfije i snimke portreta, onda je kamera HONOR X9 5G dovoljno dobra.


 

Dobra poenta cene


Na međunarodnom tržištu HONOR X9 5G ima odgovarajuću cenu. Nije loše s obzirom na broj funkcija koje su spakovane u ovaj uređaj. Ukoliko želite da dobijete sniženu cenu na HONOR X9 5G u Maleziji, možda ćete želeti da proverite honor 11.11 prodaju u Maleziji.


 

 Zašto treba da dobijete HONOR X9 5G

Zakljuиak


Ako tražite pogodan pametni telefon koji radi sve ono što ima sve bitne funkcije koje su vam potrebne na uređaju bez nepotrebnih zvona i zvižduka, onda je HONOR X9 pravi za vas. Kako kompanija prikazuje na svom veb sajtu, ona ima dodatnu brzinu i obezbeđuje dodatnu snagu za takav uređaj. Telo je možda napravljeno od plastike, ali dobro napreduje u smislu da napravi najbolje od svoje cene. Šta čekate? Pogledajte i nabavite jedan na Honor 11.11 prodaji!